55+ markt gemeente Heemskerk

130907 55+markt 1

 

In het raadhuis van Heemskerk werd op zaterdagmiddag 7 september een 55+ markt georganiseerd. Ook de ehbo mocht hierbij een tafel invullen. Er was geweldig veel belangstelling met name voor de Automatische Externe Defibrillator (AED) en de twee aanwezige leden van de ehbo-vereniging hebben tal van pennen en informatiebriefjes uitgereikt. Ook werd er op gezette tijden een demonstratie van de AED gegeven (zie foto). Wij hopen dat we genoeg mensen enthousiast hebben gemaakt om zich aan te melden voor een ehbo-cursus. Heeft u ook interesse kijk dan op de volgende site:  www.WelschapWelzijn.nl  – kies ‘volwassenen/senioren‘ en kies daarna EHBO. Voor meer informatie betreffende de organisatie kunt u bellen naar het cursusbureau van Welschap: 0251 – 207 725 of e-mailen naar cursusbureau@welschap.nl. Voor wat betreft de inhoud van de cursus kunt u contact opnemen met de docente Rita Edens: 0251 – 248 242 of e-mail Rita.Edens@ehboHeemskerk.nl

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *