‘alleen maar lachende gezichten’

Tijdens de Rabobank Fietsdag op zondag 15 september deden 2.200 deelnemers mee aan de 30 kilometer lange fietsroute door Beverwijk, Heemskerk en Uitgeest.  Daarmee verdienden zij 10 euro voor een van de 116 aangemelde lokale verenigingen en stichtingen. Al ruim voor aanvangstijd van de tocht stonden veel mensen klaar bij het startpunt van de Patatoloog aan de Rijksstraatweg. Het enthousiasme bij de deelnemers was zichtbaar groot, ook omdat het weer beter was dan verwacht. Projectleider Esther van Velzen van de Rabobank was tevreden. “De dag is vlekkeloos verlopen en ik heb alleen maar lachende gezichten gezien !”  Ook de twee ehbo-ers die de hele dag paraat waren hebben een goede dag gehad. Er was één mevrouw die een pleister kwam halen om een opgelopen wond aan haar scheenbeen te bedekken, maar verder hebben zij niets te doen gehad. Naarmate de middag vorderde bleek tóch wel dat de wind wat was opgestoken en werd het op hun vaste stek in de partytent van de organisatie wel wat fris, maar dat mocht de pret toch niet drukken. Jongens: bedankt voor jullie inzet !

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *