Muziek en glühwein

Op zaterdag 14 december was er, voor de twaalfde keer alweer, de traditionele ‘kerstmarkt rondom de dorpskerk’. Naast de door hobbyisten vervaardigde producten, zoals kerstdecoraties, kunstzinnige brooddeegfiguren, truien, kussensloopjes, speelgoed, etc. bood de kerstmarkt ook plaats aan organisaties als Juma, de Wereldwinkel, de Historische Kring Heemskerk en Heemskerk Kijkt Verder. Ook een levende kerststal mocht natuurlijk niet ontbreken evenals een ‘koek en zopie’-kraam. In de dorpskerk waren optredens van verschillende koren.

De aanwezige ehbo-ers kregen consumptiebonnen voor een bekertje warme chocolademelk of een glas Glühwein als ook voor een paar oliebollen. Het weer was uitstekend en de beide assistenten hadden (gelukkig) niets te doen.

131214 kerstmarkt1

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.