Lintjesregen bij EHBO ver. Sint Christophorus

Gedecoreerden EHBO Heemskerk 2012

dhr F. Koster (loco Bwk) , Cor vdr Waal, Rita Edens, mw R.A. van ’t Veer-Kamminga (loco Hmk), Ger vdr Vis (vz EHBO) [v.l.n.r]

Heemskerk – 9 oktober 2012

Tijdens de eerste lesdag van EHBO vereniging Sint Christophorus op dinsdag 9 oktober 2012, zijn twee van de bestuursleden gedecoreerd met een Koninklijke Onderscheiding. Zowel voor Cor van der Waal als Rita Edens hebben zich in de afgelopen 25 jaren actief en belangeloos ingezet voor de vereniging.

In sociaal cultureel centrum “De Jansheeren” te Heemskerk kreeg Cor van der Waal, uit handen van loco-burgemeester van Beverwijk, de heer F. Koster, een lintje opgespeld. Tijdens dezelfde bijeenkomst werd Rita Edens door loco-burgemeester van Heemskerk, mevrouw R.A. van ’t Veer-Kamminga gedecoreerd. Zowel Cor als voor Rita kwam deze onderscheiding totaal onverwacht. Beiden hadden tot het moment van de uitreiking geen flauw idee dat zij -in bijzijn van familie, vrienden, genodigden en EHBO-leden, in het zonnetje zouden worden gezet.

Cor van der Waal is onze vaste vrijwilliger voor facilitaire zaken, materialen, 2e secretaris, inzet bij evenementen, ambassadeur en onze steun en toeverlaat. Cor is al 25 jaar actief voor de vereniging.

Ook Rita Edens is al lange tijd actief betrokken bij de vereniging. Sinds 30 jaren is Rita onze vaste instructrice die met veel enthousiasme zowel de theorie als de praktijk aan de overige EHBO leden overbrengt. Verder is Rita vrijwilliger binnen de vereniging en draagt zij de vereniging nog steeds een warm hart toe.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.