fietsen voor het goede doel.

2014-06-01 ronde van JCI

 

 

Ten behoeve van stichting ‘achter de duinen’  is door Junior Chamber International (JCI) een sponsonfietstocht gehouden. De rijders konden kiezen uit 40, 70 of 120 kilometer. De route ging langs Alkmaar, Nieuwe Niedorp, Schoorl, Bergen en Egmond. Er deden zo’n 120 mensen mee en de organisatie was uitstekend. Mede dankzij de inzet van de mensen van JCI was er onderweg eten, drinken, chocolade en fruit. Veel rijders waren erg enthousiast en ik heb al vernomen dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. Alle rijders, maar ook alle vrijwilligers, kregen na afloop nog twee bioscoopbonnen als dank voor hun inzet.

Voor wat betreft de ehbo: onze vereniging zat bij de stempelpost in Schoorl en heeft eigenlijk geen klanten gehad van de fietstocht. Er was wel een moeder die, toen ze de ehbo-ers zag zitten, kwam vragen of de wond op de enkel van haar dochter wel op de goede manier genas. Het zag er inderdaad niet gezond uit, dus is moeder met kind doorverwezen naar de eigen huisarts. Verder hebben we heerlijk op het terrasje in het zonnetje gezeten en genoten van alle drukte in Schoorl.

Nog even ter informatie: de stichting ‘achter de duinen’ is bezig met de bouw van een thuis voor zes meervoudig complex gehandicapte jong volwassenen, waar individuele aandacht en ondersteuning belangrijk zijn. “Samen en toch op jezelf !”  Wilt u ook een bijdrage leveren aan dit goede doel, kijk dan eens op stichtingachterdeduinen.nl

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *