de ehbo geniet mee van de zomerfeesten bij buurthuis d’Evelaer

2014-06-15 d'Evelaer

 

“De ontspannen sfeer, de onderlinge samenwerking en goede organisatie maakten dit een weekend om in te lijsten,” aldus medewerkers van buurthuis d’Evelaer.

Op zaterdag had de ehbo-er slechts een splinter en een klein schaafwondje te behandelen.

De aanwezige ehbo-er op de zondag meldt het volgende: “Het is een rustig, gezellig dagje geweest. De volwassenen hebben allen een prachtige Schotse Spelen-prestatie neergezet zonder een schrammetje of letsel op te lopen. In het zonnetje met af en toe een straf windje was het één en al gezelligheid. Rond 15:00 uur werden de buitenactiviteiten afgerond en het feest verplaatste zich naar d’Evelaer zelf. De volwassenen namen een welverdiend drankje en de kinderen kregen limonade, ijs of een snoepje. Verder waren er natuurlijk nog het springkussen, de hoepels en de pijl en boog. Op een enkel klein valpartijtje van het springkussen na, met een schaafwondje als gevolg, is ook hier de gezelligheid troef geweest.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *