Zomerfestival Marquette wederom geslaagd.

2014-07-06 zomerfestival

De Heemskerks Courant meldt: Ondanks dat er af en toe regen viel bezochten duizenden bezoekers op 6 juli 2014 het jaarlijkse Zomerfestival. Live muziek, een informatieve markt, theater en kunst, er viel weer van alles toe doen op de weilanden rond Chateau Marquette. De bezoekers waren getuige van een demonstratie schapendrijven met behulp van honden en men kon deelnemen aan een boswandeling, voorzien van komisch commentaar. Ook de kinderen werden niet vergeten. Zij genoten van de clowneske circusact en konden actief aan de slag met een schepnet onder het motto ‘Wat leeft er in de sloot ?’

Hoewel er zoveel mensen aanwezig waren hebben onze ehbo-assistenten weinig hoeven doen: een blaartje, een wespensteek, een vuiltje in het oog … gelukkig maar. Zo was het wederom één groot feest !

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *