grote drukte op harddraverij

Het is schitterend weer op donderdag 4 september en het is dan ook gigantisch druk op de harddraverij in Heemskerk. De twee ehbo-assistenten zijn er klaar voor. Vlak vóór hun neus ligt een ongelijke stoeptegel waarover binnen een half uur al twee mensen bijna struikelen, dus ze zitten op de juiste plek, haha. Gelukkig vallen hierdoor geen gewonden. Wél is er een jongeman met een vervelende bloedneus die gelukkig na tien minuten weer stopt. Hem wordt wel aangeraden even een arts te raadplegen omdat hij diezelfde week al meerdere keren zo’n heftige bloedneus heeft gehad.  Een dame meldt zich met een verwonding op haar arm en een pleister plakken wil ook nog wel lukken. Daarnaast is er iemand die een pijnstiller komt vragen en aan het einde van de middag is nog iemand onwel geworden bij de viskar. Het bleek al gauw dat hij is flauwgevallen en de ambulance, die al door omstanders is gewaarschuwd, kan na even een goede controle weer zonder patiënt vertrekken.  Al met al weer een goede, gezellige, vrolijke en zonnige middag.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *