drukte op Zomerfestival Marquette

Niet alleen voor de bezoekers en organisatoren was het druk bij het PWN Zomerfestival  (7 juli). Het was schitterend weer en meer dan 7.000 mensen kwamen een kijkje nemen op Landgoed Marquette. Ook de ehbo-ers zaten dit keer niet voor niets aan de kant. Hun assistentie werd gevraagd voor een splinter, een geïrriteerd oog, hooikoorts, verschillende schaafwonden, nekpijn, twee stukgelopen blaren, een dik been naar aanleiding van een insektensteek en later op de middag is nog een oudere dame bevangen geraakt door de warmte. Normaal hebben we weinig te doen:  als wij het rustig hebben heeft iedereen het leuk! Deze dag bewijst maar weer dat we er niet voor niets zijn.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lekker in de schaduw, wachtend op het volgende slachtoffer.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *