Gezellig fietsen EN de clubkas spekken !

rabo fietsen

Zondag 15 september wordt weer de Rabo-fietsdag georganiseerd !   Voor elke fietser die de route uitrijdt geeft de bank 10 euro aan de club of vereniging die u op uw stempelkaart heeft aangegeven. Ook de ehbo-vereniging kunt u hiervoor aankruisen.

De fietsroute is zo’n 30 kilometer lang en loopt door het werkgebied van Rabobank IJmond Noord. U kunt tussen 10.00 uur en 11.00 uur opstappen bij één van de drie startpunten in Beverwijk, Heemskerk of Uitgeest:

• Beverwijk: Kinderboerderij de Baak, Westerhoutweg 18
  • Uitgeest: Parkeerplaats bij recreatieterrein Zwaansmeer, ter hoogte van Lagendijk 35
  • Heemskerk: De Patatoloog, Rijksstraatweg 122a

Bij de start ontvangt elke deelnemer een rugtasje met een stempelkaart en benodigde informatie. De stempelposten sluiten om 15.00 uur.

Maak kans op €250,- extra voor de clubkas!

Hoe creatief zijn de clubs uit Beverwijk, Velsen-Noord, Heemskerk en Uitgeest? Voor de vereniging of stichting die het mooiste of meest feestelijk oranje verkleed gaat op zondag 15 september stelt Rabobank IJmond Noord een geldprijs beschikbaar. Dus trek alles uit de kast wat oranje is en zorg dat jouw club opvalt tijdens de Fietsdag! Maak tijdens de Fietsdag een foto van je verklede team en mail deze foto naar communicatie@ijmondnoord.rabobank.nl. Een onafhankelijke jury zal de winnaars aanwijzen.

Voor verdere voorwaarden kunt u ook nog kijken op: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/ijmondnoord/agenda/rabobank_fietsdag/

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.