Harddraverij: warm en druk

SAMSUNG

 

Het weer kon niet beter en de sfeer was dan ook navenant. De ehbo-assistenten zaten dit jaar echter niet voor niets op de harddraverij. Twee mensen waren door een wesp gestoken, twee anderen hadden een oude wond die verzorgd moest worden en één jongedame was gevallen en had een verdikking op haar pols (zie foto).  Daarnaast zijn er nog drie mensen onwel geworden door de warmte, waarvan eentje echt een kwartiertje plat moest worden neergelegd om weer een beetje tot zijn positieven te komen. Ook was er een dame die last had van hartkloppingen en een jongeman die een vreemde steek had opgelopen waarbij een plek van 20 cm doorsnee zeer pijnlijk was geworden.  “Ik zit al zo’n 15 jaar bij de harddraverij en we hebben het nog nooit zó druk gehad als dit jaar,” aldus één van de ehbo-ers. “Gelukkig waren het allemaal vrij simpele dingen om te behandelen en hoefde de professionele hulp niet te worden ingeschakeld.  Alleen die pijnlijke steekplek vonden we maar raar. Misschien kan de betreffende jongeman zich nog eens bij ons melden om te vertellen hoe het is afgelopen ?”

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *