Leden informatie

logo ehboOp deze pagina verschijnt regelmatig informatie die de leden van onze vereniging aangaat.

Cursusjaar 2018-2019:

Het cursusjaar is weer van start gegaan op 9 oktober 2018, om 19.30u in de zaal van de Vredevorstkerk. De Algemene Ledenvergadering heeft plaats gevonden. De notulen worden binnenkort gemaild. U kunt weer intekenen voor de les rondes door te mailen naar rita.edens@ehboheemskerk.nl.

Er is nog plek bij de beginnerscursus (start 29 oktober 2018)! Wilt u deelnemen of kent u iemand die wil deelnemen, neem dan zo snel mogelijk contact op met het secretariaat
info@ehboheemskerk.nl. Zie voor meer informatie de cursuspagina.

Agenda ALV 9 oktober 2018 en rooster herhalingslessen
Privacyreglement EHBO vereniging St Christophorus versie oktober 2018
Huishoudelijk reglement versie oktober 2018

 

______________________________________________________________

Cursusjaar 2017-2018:

  • Het cursusjaar zit er weer op.
    De teller voor de evenement waarbij onze EHBO-ers vrijwillig assisteren staat inmiddels al op 14! Dank allemaal en succes voor de EHBO-ers bij de evenementen die nog gaan komen.
  • U heeft per mail de gebruikelijke zomernieuwsbrief van onze voorzitter ontvangen met de laatste informatie. Mocht u deze toch niet hebben ontvangen, kunt u dit melden bij info@ehboheemskerk.nl.
  • We trachten een nieuwe beginnerscursus te starten op 15 oktober 2018. Mocht u mensen weten die geïnteresseerd zijn, kunt u ze verwijzen naar de informatie op de website. Hier is ook het aanmeldformulier te vinden.
  • We zien u graag terug bij de start van het nieuwe seizoen op dinsdag 9 oktober 2018!
    (mocht u besluiten uw lidmaatschap te willen opzeggen voor het nieuwe cursusjaar, dan verzoeken wij u dit vóór 1 augustus 2018 kenbaar te maken bij het secretariaat, i.v.m. de contributiegelden vanuit de Nationale Bond). 

Op 10 oktober 2017 om 19.30u gaat het cursusjaar weer van start met de Algemene Ledenvergadering. Alle leden hebben hier inmiddels een uitnodiging voor ontvangen via de mail.
U kunt zich zoals gebruikelijk die avond weer inschrijven voor de verschillende lessen.

Het lesrooster kunt u hier vinden:
Lesrooster herhalingslessen 2017-2018

De uitnodiging en agenda voor de ALV:
Uitnodiging en agenda ALV 10 oktober 2017 cursusjaar 2017-2018

Er zal ook weer een beginnerscursus gestart worden bij voldoende aanmeldingen. Mocht u zich willen aanmelden of iemand weten die interesse heeft, dan kan dit kenbaar gemaakt worden via een mail aan het secretariaat info@ehboheemskerk.nl.

Ter informatie:

Huishoudelijk reglement vereniging
statuten ehbo