Cursussen

Bij EHBO vereniging Sint Christophorus Heemskerk kunt u terecht voor verschillende cursusvormen. Bij voldoende aanmeldingen wordt er jaarlijks in het najaar een beginnerscursus gestart. Daarnaast kunt u elk jaar de herhalingslessen volgen om uw vaardigheden te onderhouden. Daarnaast verzorgen we EHBO workshops rondom een bepaald thema.
Alle cursussen worden door onze ervaren kaderinstructeur dhr. Ger van der Vis gegeven.

Leslocatie:
Vredevorstkerk
Laan der Nederlanden 152
1945 AC BEVERWIJK

EHBO vereniging Sint Christophorus is aangesloten bij Het Oranje Kruis

______________________________________________________________

BEGINNERSCURSUS 2022-2023:

De voorbereidingen voor het starten van een beginnerscursus zijn begonnen! Er zal vanuit een nieuwe stijl gewerkt worden. Dit zal inhouden dat er een combinatie van fysieke praktijklessen en zelfstudie thuis zal komen. De lessen zullen start op maandag 5 september 2022, waarbij de maandag als lesavond gebruikt wordt.
U vindt hier binnenkort meer informatie over. Wilt u alvast uw interesse kenbaar maken om de beginnerscursus te volgen, mail dan alvast uw gegevens naar het secretariaat: .

______________________________________________________________

Na het behalen van het diploma Eerste Hulp, dient u jaarlijks herhalingscursussen te volgen. De kosten van het behouden van uw Eerste Hulp diploma zijn jaarlijks EUR 32,50. Veel zorgverzekeraars kennen een tegemoetkoming in het cursusgeld. U dient zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de voorwaarden.
Mocht u onverhoopt aangewezen zijn op een herexamen, dan regelt de vereniging dit voor u inclusief een extra les ter voorbereiding. Kosten van het herexamen en de les zijn EUR 60,00.

Mochten er naar aanleiding van deze informatie vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat. Via de e-mail: of telefonisch: 06-58829907.

HERHALINGSLESSEN:

In oktober 2022 starten de nieuwe herhalingslessen.

Een lesseizoen voor herhalingskandidaten loopt van oktober tot maart. Onze lesavonden vallen altijd op de tweede en de vierde dinsdag van een maand. In totaal dient u elk jaar vijf herhalingslessen te volgen. Aan het einde van het seizoen zal een toetsavond worden georganiseerd en wanneer u competent wordt bevonden door onze docent dan zal de vereniging ervoor zorgen dat uw diploma verlengd wordt. De contributie bedraagt komend seizoen EUR 32,50 per jaar. Thee en koffie tijdens de lesavonden is inbegrepen.

Leslocatie:
zalencomplex van de Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 152, 1945 AC Beverwijk
Docenten: Ger van der Vis
Aanmelden voor de herhalingscursus kan door onderstaand formulier in te vullen en terug te mailen naar