Cursussen

Bij EHBO vereniging Sint Christophorus Heemskerk kunt u terecht voor verschillende cursusvormen. Dit jaar kunt u deelnemen aan herhalingslessen om uw vaardigheden te onderhouden.
Alle cursussen worden door onze ervaren kaderinstructeur dhr. Ger van der Vis, dhr. Peter Warmerdam en mevr. Marja Heisterkamp gegeven.

Leslocatie:
Vredevorstkerk
Laan der Nederlanden 152
1945 AC BEVERWIJK

EHBO vereniging Sint Christophorus is aangesloten bij Het Oranje Kruis

Beginnerscursus 2023-2024:
Dit cursusjaar zal er geen beginnerscursus worden gestart.

HERHALINGSLESSEN:

Op 10 oktober 2023 starten de nieuwe herhalingslessen.

Een lesseizoen voor herhalingskandidaten loopt van oktober tot maart. Onze lesavonden vallen altijd op de tweede en de vierde dinsdag van een maand. In totaal dient u elk jaar vijf herhalingslessen te volgen. Aan het einde van het seizoen zal een toetsavond worden georganiseerd en wanneer u competent wordt bevonden door onze docent dan zal de vereniging ervoor zorgen dat uw diploma verlengd wordt. De contributie bedraagt komend seizoen EUR 37,50 per jaar. U kunt EUR2,50 korting krijgen wanneer u kiest voor automatische incasso. Thee en koffie tijdens de lesavonden is inbegrepen.

Leslocatie:
zalencomplex van de Vredevorstkerk, Laan der Nederlanden 152, 1945 AC Beverwijk
Docenten: Ger van der Vis, Peter Warmerdam en Marja Heisterkamp
Aanmelden voor de herhalingscursus kan door onderstaand formulier in te vullen en terug te mailen naar